Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
Practica Online - semestrul al II-lea. Tema de semestruSalut! Activitatea pentru cel de-al doilea semestru se va concretiza intr-o singura tema de semestru. Tema este: Alcatuiti o recenzie p... Started by Andrei Stipiuc |
7 |
May. 26, 2008 Reply by Andrei Stipiuc |
ConcluziiVa salut cu o oarecare intirziere in noul an! In privinta notarii, consider ca am o veste buna, sper ca pentru toti. Pentru ca am conside... Started by Andrei Stipiuc |
11 |
Jan. 31, 2008 Reply by Andrei Stipiuc |
Blogging 2 (B2)Tema la alegere cu subiect din domeniul din care faceti parte. 500 de cuvinte. Deadline: duminica, 16 decembrie, 21:00. Ca reguli de form... Started by Andrei Stipiuc |
6 |
Jan. 16, 2008 Reply by Carmen Avadanoaei |
Blogging 3 (B3)Tema libera: Ce mi-as dori sa primesc de la Mosul? Deadline: vineri, 21 decembrie. Vacanta placuta! Started by Andrei Stipiuc |
3 |
Jan. 16, 2008 Reply by Carmen Avadanoaei |
Optiuni tematiceReproduc tematica modului blog si a celui pentru stiri, din care trebuie sa alegeti in ordinea preferintelor 3 domenii pe care le lasati ... Started by Andrei Stipiuc |
62 |
Dec. 25, 2007 Reply by Carolina |
Blogging 1Tema la alegere cu subiect din domeniul din care faceti parte. 500 de cuvinte. Deadline: duminica, 25 noiembrie, 23:00. Ca reguli de form... Started by Andrei Stipiuc |
26 |
Dec. 2, 2007 Reply by gabriela c |
Activitatea 3 (F3) - Hei, am chatuit cu...Enumerati 5 personalitati ale mediului online din domeniul vostru si imaginati o discutie de 20-30 de replici intr-unul din clientii de i... Started by Andrei Stipiuc |
62 |
Dec. 2, 2007 Reply by Ana Maria Hriscu |
Activitatea 2 - Ce stiu despre...Inainte de a anunta prima tema, revin cu o simplificare a activitatilor didactice. Sint 2 module diferite, grupate astfel: modulul de tip... Started by Andrei Stipiuc |
50 |
Nov. 27, 2007 Reply by Ira Luchian |
EchipeleSalut! Scuze de intirziere, dar am fost retinut de niste chestiuni stringente. Public aici echipele tematice, urmind ca miine sa postez d... Started by Andrei Stipiuc |
22 |
Nov. 27, 2007 Reply by Roxana |
Activitatea 1Salut! Pina miercuri, 24 octombrie, ora 23:00 fiecare dintre voi trebuie sa aiba parcursa prima activitate, care consta in activarea con... Started by Andrei Sebastian |
5 |
Nov. 7, 2007 Reply by gabriela c |
© 2009 Created by Andrei Stipiuc on Ning. Create Your Own Social Network