POiana lui Iocan 2.0

Practica Online

Tema la alegere cu subiect din domeniul din care faceti parte. 500 de cuvinte. Deadline: duminica, 25 noiembrie, 23:00. Ca reguli de formatare - trebuie sa se regaseasca in hiper(textul) vostru macar cite un: b, i, a href=, img.
Temele se publica in cadrul blogului fiecaruia, altfel spus My Page din meniul principal, iar nu ca reply aici.

P.S. Am uitat sa mentionez pina acum, dar intirzierile de la deadline se penalizeaza cu 1p pe zi. :|

Succes!

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

doua teme cu acelasi deadline?!?...

Reply to This

Is something wrong with that? Eu am avut o data doua examene la aceeasi ora :D

Reply to This

de o saptamana tip pe aici ca nu am domeniu si nu inteleg de ce:(((((cum sa-mi fac temele daca nu am domeniuuuu????????

Reply to This

Ioana si mai cum, domnule? ;))
Da un link cu optiunile exprimate.

Reply to This

Si nu-i asa c-a fost nasol?
:D

Reply to This

Nu m-am dus la nici unul pina la urma :D

Reply to This

Am trimis trei mesaje pana acum, dar zadarnice. Ma numesc Dana Neghina si mi-am exprimat optiunile tematice inca de pe 24 octombrie, dar tot nu am tema. Sper ca, in acest caz, nu voi fi eu cea penalizata... Te rog sa-mi repartizezi si mie o tema, pentru ca altfel nu imi voi putea aduce contributia nici de data aceasta. Si, deoarece avem chiar doua teme, te rog sa-mi spui, daca este posibil, pana la finalul acestei zile care imi este tema, pentru a avea suficient timp de meditatie. Multumesc! Linkul este: http://practicaonline.ning.com/profile/Dana74

Reply to This

S-a rezolvat. Ne tutuim in scris? Just joking...

Reply to This

aici mi-am exprimat dorinta in legatura cu optiunile si ma numesc rotariu ioana, am mai precizat acest lucru si in mesajele de disperare anterioare:I http://practicaonline.ning.com/forum/topic/show?id=1278954%3ATopic%...

Reply to This

Fara disperare! S-a rezolvat si poti recupera :)

Reply to This

era si timpul:P, multumesc!!!

Reply to This

cu tot respectul, dar acum cu toate temele astea, cred ca prefer mai mult sa merg la scoala si apoi la cafea...cu cafengitzele mele :D :D :D glumeam...cu mersul la scoala :))))) spor la scris tuturor

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Andrei Stipiuc on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service