POiana lui Iocan 2.0

Practica Online

Tema la alegere cu subiect din domeniul din care faceti parte. 500 de cuvinte. Deadline: duminica, 16 decembrie, 21:00. Ca reguli de formatare - trebuie sa se regaseasca in hiper(textul) vostru macar cite un: b, i, a href=, img.
Temele se publica in cadrul blogului fiecaruia, altfel spus My Page din meniul principal, iar nu ca reply aici, la fel ca la prima tema de acest fel.

Spor!

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

mie de asta mi-era frica...cate un post saptamanal cu minunata tema pe care am ales-o.
so much for diversity!

Reply to This

Ar fi trebuit saptaminal...

Reply to This

Temenele atunci pentru ca ne fericesti cu o tema de blog la fiecare doua saptamini. Ce ne puteam dori mai mult decit atit? Noroc ca am mai gasit o afacere online betoana.

Reply to This

Eu ca unii dintre voi sa realizeze, pina la urma, ca au depasit cu muuult atitudinea fata de, era sa zic omul de la catedra, cel cu care faceti PO 2.0. As vrea sa raminem, daca nu prieteni, macar in relatii normale si sa nu fiu nevoit sa imi "apar" programa si practicile didactice in vreun fel. Sper ca va mai aduceti aminte, din cind in cind, si tot unii dintre voi, ca mai sinteti inca studenti si eu profesor.

Jalnica interventia mea, dar mai bine sa salvam astfel un deznodamint mai urit decit cel preconizat. Spor!

Reply to This

Ok, accepta atunci scuzele de rigoare si pune iesirea mea pe seama primei mele intrebari de pe Poiana. Nu mai e nevoie de continuare. :D

Reply to This

Blogul se inscrie in seria "inventiilor" de pe Internet in ceea ce priveste comunitatile online. Motivatia principala este aceea de a impartasi experiente, gusturi, activitati, pareri. Interesant este modul in care fiecare explica impulsul de moment care i-a indemnat sa isi faca un blog, oricare.
Eu nu am un blog, nu cred ca am sa imi fac unul prea curind, dar ii inteleg pe cei care au asa ceva. Aprecierea mea se indreapta catre un prieten care si-a facut un blog in momentul in care a venit la Iasi. Baiat de Constanta a tinut sa scrie pe pagina lui de Internet, prin ce trece el zi de zi, la facultate, prin baruri, printre fete si baieti, prieteni si dusmani. In plus, blogul a insemnat si puntea lui de legatura cu prietenii de-acasa cu care se invatase sa comunice intr-un anumit fel. Si-a dat si un link la Messenger si s-a pus pe adunat simpatizanti.
Stilul de a scrie si de a posta pe blog, iti imparte si felia de public, oamenii pentru care scrii. In cazul prietenului meu, stilul era unul necenzurat, stil ce il apropia mai mult de atmosfera de acasa. Pe blog iti faci atmosfera ca la tine in odaie, ca la tine in ograda, semn ca amprenta personala este de la sine inteles confirmata intre "calitatile" unui blog.
Pina acum se aude numai de bine de blog, blogging, asa ca prevad un viitor luminos cu multi adepti si multe calculatoare cumparate.

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Andrei Stipiuc on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service