POiana lui Iocan 2.0

Practica Online

Tema libera: Ce mi-as dori sa primesc de la Mosul?
Deadline: vineri, 21 decembrie.

Vacanta placuta!

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

si tema aceasta unde trebuie postata? Aici sau pe my page? Iar ca reguli? Aceleasi sau "no rules"?!

Reply to This

Salut. Daca tema e la blogging inseamna k trebuie postata pe My Page... eu asta am inteles. Iar daca e tema libera, presupun ca nu va trebui sa fie tot de 500 de cuvinte. NU toti avem asteptari atit de mari de la Mosul :)

Reply to This

Eu, o materialista si mos Craciun
Sint o egosita mica, vreau de toate, cit mai multe daruri doar pentru mine. Nu admit sa mi se spuna ca Mos Craciun nu exista, asta e pretextul meu sa ma rasfete prietenii cu cadouri, mici, mari, valoroase, poznase. Sta scris in legea Craciunului sa primesti cadouri. Nu am alt argument si oricum o fata draguta, e de la sine inteles, ca primeste cadouri.
Mi-am facut deja o "materialista" pentru anul acesta, nimic exagerat, nimic imposibil, nimic scump. Am fost fata finuta in obraji si nu i-am cerut o calatorie acasa la el; m-am gindit ca e putina dezordine, a fost ocupat cu impachetarea cadourilor, si nici Doamna n-a mai vrut sa fie astfel exploatata, sezon de sezon.
Materialista mea a ajuns prima pe masa de lucru a lui Mos Craciun, mi-am cistigat intiietatea cind m-am gindit permanent la aceasta perioada a anului. Am inceput cu cereri pertinente: o bascuta, niste snacks-uri si o acadea. Greu mi-a fost atunci cind a trebuit sa imi cenzurez din dorinte, sa fac o categorie din mai multe cereri, sa le scriu intr-o ordine precisa, pe cele de importanta maxima la inceput, si cele la care pot sa mai renunt si sa le reprogramez pentru anul viitor, mai pe la sfirsitul materialistei.
Dupa cererile pertinente, am scris "chestii dragute pentru Carmensita", ca stie el Mosul ce ii trebuie dragut unei fete in garderoba, in dulap si in poseta. I-am dat totusi o sugestie la punctul al treilea de pe lista: produse cosmetice de la Lancome. I-am desenat si un icon care ii face din ochi; l-as fi luat si dupa git, asa un pic frateste: "Stii, Mosu', ne intelegem, nu?"
Ca sa fiu sigura ca imi aduce ce i-am scris, i-am dat un mic acont, adresa unui centru de relaxare. Mos Craciun are dreptul la de toate, de sarbatori.

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Andrei Stipiuc on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service